DE KETO BASIC BOX

Meld je direct aan!

4 weken 295. (normaal 350,-)
8 weken 495  (normaal 600,-)

Optioneel: Voeg twee weken aan recepten toe en kom in de meest duurzame manier uit je ketose naar koolhydraatarm. Exact berekend op jouw eindresultaten. 

2 weken na-traject 99,-

Alle diëten al geprobeerd? Genoeg uitgegeven veel te dure diëten? Lastig vol te houden of zigzag je heen en weer? Misschien is dit wel je eerste keer dat je echt voeding aan de slag wilt?

Dan is De Ketobox voor jou. Ontstaan door iemand die in nooit een dieet vorm een krachtige manier vond om duurzaam resultaat te behalen. Maar hij heeft toch een alfa programma in elkaar zetten. Met een hoogte van succes waardoor hij concludeerde dat deze manier alle andere bekende voedingsplannen andere het tapijt veegt. 

Bij De Ketobox kennen we het woord “honger of “crashen” niet. Wij werken met heerlijke gerechten die allemaal qua hoeveelheden worden berekent op jouw huidige staat en activiteiten. Jij hoeft dus helemaal uit te rekenen of te bedenken. Alles perfect opmaat voor jou met .

“Het eerste programma waar je met plezier, gemak en genot je lichamelijke doelstellingen haalt!” Zo zeggen onze oude klanten, die ons met een 9,3 beoordelen. 

Transformeer ook en vraag een box aan! Een van onze coaches zal contact met je opnemen. Samen zullen jullie bespreken of het doel haalbaar is wat je voor ogen hebt en kan je elke vraag die je hebt stellen!

What are you waiting for?

Het resultaat van keto

De succesverhalen

Rowan

-6 kg afgevallen

-9 cm omtrek

Joey

-8.4 kg afgevallen

-9 cm omtrek

Joëlle

-17 kg afgevallen

-26 cm omtrek