De Ketobox logo - W+G
Kies een box

ketogether

AANMELDEN KAN NOG:
00
weken
00
dagen
00
uur
00
minuten
00
seconden
Wil je op zeer effectieve manier vet verliezen? Genieten van lekkere recepten? Én dit alles doen in groepsverband, zodat je elkaar dagelijks kunt motiveren? Meld je uiterlijk zaterdag 10 september 23:59 aan voor Ketogether!

Tijd om die overtollige kilo’s eraf te knallen!

Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen we een aantal vragen om te bepalen of jij binnen het traject past. Uiteraard beantwoorden wij ook al jouw vragen!

Inschrijven kan t/m zaterdag 10 september 23:59. Op zaterdag 10 september kun je de box ophalen bij  UnityGym op de Beeldschermweg 6-c. We starten maandag 12 september!
Ketogether aanmelding

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Single

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Single

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Partner

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Partner

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Duo

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Original - Duo

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Single

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Single

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Partner

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Partner

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Duo

Duur traject
4 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Overzicht:

Pakket
Ketogether: Ketobox Vega - Duo

Duur traject
8 weken
tijdelijk +2 weken gratis natraject

Samen sta je sterker dan alleen! Dát is de gedachte achter het Ketogether traject. Met Ketogether start je gelijktijdig met een groep enthousiaste deelnemers. En een Ketobox naar keuze: de Original- of Vega Box. Elke deelnemer ontvangt een gratis op maat gemaakt natraject. In de Ketogether Community (Facebookgroep) wissel je ervaringen en tips uit met andere deelnemers. Maar ook onze coaches en ex-deelnemers zitten in deze fijne community.

Alle voordelen van Ketogether:
Toegang tot de Ketobox Community
Ervaringen en tips delen met anderen
Je kunt al je vragen stellen in onze levendige online community
Ontvangt motivatie en steun van enthousiaste deelnemers, ex-deelnemers én coaches
Krijgt een persoonlijk en eerlijk advies
Een op maat gemaakt plan
En een GRATIS individueel natraject
Meld je aan

De Ketoboxen

Original box

De Original Box bestaat uit een op maat gemaakt voedingsplan op basis van een ketogeen dieet (keto dieet). Daarnaast bevat de box een zorgvuldige selectie aan supplementen, handige tools en een boek vol makkelijke en lekkere recepten. De Original Box bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvol keto-traject.

Vega box

De Vega Box bevat een op maat gemaakt voedingsplan op basis van een ketogeen dieet. Met een zorgvuldige selectie aan supplementen. Het keto dieet boek vol vegetarische recepten. En andere handige tools. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een succesvol keto-traject.

Haal meer uit De Ketobox

Parter box of Duo box

Willen jij en je (samenwonende) partner samen een ketobox-traject volgen? Dat kan! Met de partner box ontvangen jullie één box met een op maat gemaakt voedingsplan. De recepten in het voedingsplan bevatten de individuele hoeveelheden voor elke partner. De
boodschappenlijst laat in één duidelijk overzicht zien wat je per week in huis moet halen voor jullie samen.

Heb jij een vriend/vriendin met wie jij samen een een ketobox traject zou willen doen? Dat kan ook! Met de Duo Box kopen jullie beiden een box met leuke korting. Met zijn tweeën is immers altijd leuker dan alleen. Jullie houden elkaar scherp en motiveren elkaar!

Het natraject

Vraag jij je af hoe je verder moet na het afronden van jouw ketobox traject? Als je na je ketobox traject weer koolhydraten wilt toevoegen aan je voeding, ben je met het natraject ervan verzekerd dat je op een bewuste manier uit ketose gaat zónder hierbij je behaalde resultaat te verliezen.

Het natraject is een voedingsplan van 2 weken waarmee je op een gecontroleerde manier koolhydraten toevoegt aan je dieet. Ook het natraject is helemaal op jouw lichaam en doel afgestemd. Het natraject biedt de volgende voordelen:
Veel nieuwe recepten (ketogeen en koolhydraatarm)
Garantie om op een bewuste manier uit ketose te gaan terwijl je jouw resultaat behoudt
Duidelijke voorbeelden en handvatten voor een langdurig voedingspatroon dat bij jou past
Het natraject is verkrijgbaar voor de Original-, Vega- én Vegan Box. Ook kan je hierbij kiezen voor een Duo- of Partner Box variant. Bij het bestellen van één van onze boxen, kan je kiezen of je het na-traject wilt toevoegen.

Veelgestelde vragen

Wat is ketose?
Wat is een keto dieet? Keto dieet is een afkorting voor ketogeen dieet. Een ketogeen dieet houdt in dat je je energie voornamelijk haalt uit vetten en eiwitten, en haast niet uit koolhydraten.

Tijdens ketose gebruikt je lichaam vetzuren als bron om ketonen aan het bloed te leveren. Zo wordt lichaamsvet sneller verbrand. Dit is ook de reden dat het ketogeen dieet tegenwoordig steeds vaker gebruikt wordt door mensen die willen afvallen. Het duurt ongeveer drie tot vier dagen om in ketogene toestand te komen, wat je ook met een periode van vasten kunt bereiken. Als er ketose plaatsvindt, worden er aanzienlijk meer ketonen aangemaakt. Het eetpatroon en producten/gerechten in een keto eetplan, gecombineerd met de juiste micronutriënten en juiste verhouding macro nutriënten (koolhydraten vetten eiwitten), is van uiterst belang. Je zit namelijk met een kleine hoeveelheid vetten al snel hoger in je kcal dan je denkt. Voornamelijk om deze maar ok andere redenen is het samenstellen van een goed en persoonlijk passend keto voedingsplan een flinke uitdaging.

Met de Ketobox start je met een verzekerd gevoel aan jouw keto avontuur. Alles wordt zorgvuldig berekend op jou en aangevuld met de juiste toevoegingen waar nodig.
Voor wie is ketose?
De meeste mensen zetten het keto dieet in om snel overtollig vet te verliezen. Dit is de reden dat vaak vrouwen de doelgroep is die het ketogeen dieet het meest aanspreekt. Echter is een ketose dieet ook perfect in te zetten bij mannen. Ook hoeft de reden van het verliezen van vet niet eens de hoofdreden te zijn. Het verliezen van suikercravings tot zelfs het bestrijden van Diabetes kan een uitstekende beweegreden zijn om te starten met De Ketobox.

Raadpleeg echter altijd de huisarts voordat je start.

Daarnaast zijn er genoeg heerlijke recepten die voor een groot deel een bron van energie zijn. Daardoor zijn ketogene diëten voor de meeste mensen.
Wat zijn de beste periodes om met De Ketobox te beginnen?
In ketose komen is in principe niet de moeilijkste opgave. Echter erin blijven met de juiste macro verdeling is de uitdaging. Er mag geen foutmarge zitten in de hoeveelheid koolhydraten die je binnen krijgt. In veel (alcoholische)dranken zitten veel koolhydraten. Een wijntje of een biertje haalt zo je ketose toestand tot stop.

Er zijn veel mensen die ondanks feestdagen/vakanties alsnog hun ketose proces door kunnen zetten. Echter met deze theorie in gedachte raden wij aan om de volgende periodes te beginnen:
Na de zomer vakantie tot de decembermaand.
Vanaf januari tot de start van de zomer.
Is ketose moeilijk vol te houden?
Dit zal per persoon heel erg verschillen. Aangezien keto hoog in de vetten ligt en weinig tot geen koolhydraten zal iemand die erg van vetachtige recepten houdt het bijvoorbeeld een aangenamere manier van eten vinden. Echter wijst ervaring uit dat je smaak en zin in bepaalde producten kan veranderen.

Een belangrijke factor voor keto is structuur. Iemand die een duidelijke structuur/gewoonte kan hanteren zal het zichzelf makkelijker maken. De Ketobox neemt deze zorgen weg. Dit doen we door alles van a tot z persoonlijk op te zetten en daarnaast verschillende manieren qua voorbereidingen mee te geven. Zo kan iedereen een manier kiezen die het beste bij hem/haar past.
Is De Ketobox te combineren in gezinssituaties?
De Ketobox is perfect te combineren in elke gezinssituatie. Het persoonlijke plan kan door de persoon gevolgd worden terwijl de rest van het gezin gewoon hun normale eetgewoontes volgt. De enige aanpassing die eventueel gemaakt zou kunnen worden is een koolhydraat bron toevoegen aan het avondmaal. De Ketobox heeft de diners zo opgesteld dat er bij elk gerecht met gemak bijvoorbeeld: aardappels, pasta’s of rijst.

Uiteraard kan er gekozen worden om leden mee te laten eten op de manier van De Ketobox.
Hoelang duurt het voordat ik in ketose zit?
Het verschilt per persoon hoelang het duurt voor het lichaam vetten gaat gebruiken voor energie. Het is afhankelijk van wat je lichaam nodig heeft en je huidige inname van koolhydraten. De meeste mensen lukt het om na 2 tot 5 dagen in ketose te raken. Voor personen die geen actief leven leiden kan het wat langer duren. Het is niet uitzonderlijk om pas na een week in ketose te raken. De Ketobox levert ketostrips mee. Hiermee kan je tweemaal per week testen hoe hoog je ketonen waarde liggen en aan de hand hiervan zien of je in ketose zit of niet.
Hoe werkt Ketobox om allergieën heen?
De Ketobox geeft voor alle mogelijke producten waar een allergie voor kan zijn een alternatief product als keuze mee. Bij elke vorm van allergie raden wij aan eerst de huisarts/dokter te raadplegen voor het beginnen van het eetplan van De Ketobox.
Ketogeen dieet vs Koolhydraatarm dieet
Er zijn veel misverstanden over de concrete verschillen van deze 2 eetvormen. Het verschil is eigenlijk vrij simpel:

– Tijdens een ketogeen eetplan bestaat maximaal 5% van je dagelijkse kcal inname uit een bepaald aantal gram koolhydraten per dag. Normaal gebruikt je lichaam dat aantal gram koolhydraten als hoofdbrandstof. In je ketose gebruikt je lichaam vetten als hoofdbranstof.

– Tijdens een Koolhydraatarm dieet bestaat gemiddeld 30% van je dagelijkse kcal inname uit koolhydraten. Je hoofdbrandstof blijft hierdoor wel koolhydraten. Hierdoor duurt het langer voordat je vetten verbrand wordt bij een koolhydraatarm dieet.
Hoe werkt ketose in combinatie met spieropbouw?
Er is veel onderzoek gedaan naar de vraag of je trainen en aankomen in spiermassa in ketose-status mogelijk is. De conclusie uit deze onderzoeken wijst uit dat dit zeker mogelijk is. Uiteraard moeten normale voorwaarden voor het opbouwen van spiermassa aangehouden worden. Denk bijvoorbeeld aan een kcal overschot en genoeg eiwitten.

Bij De Ketobox kan je aangeven wat je doel is. Wanneer het doel is om spiermassa op te bouwen zal het eetplan zich hierop aanpassen en zorgen dat er genoeg micro’s en macro’s binnen komen om dit tot stand te zetten.
Hoe combineer ik sport met ketose?
Sporten en ketose gaan goed hand-in-hand. Zeker wanneer het doel van je eetplan het verliezen van overtollig vet is versnel je dit proces. Qua energie zal je per persoon wel verschil merken. De één merkt een aanzienlijk energie verhoging terwijl een ander dit effect minder of zelfs niet zal ervaren.

Daarnaast bepaalt het soort sport dat beoefend wordt in combinatie met het doel en huidige staat van het lichaam hoe een persoon in ketose de sport ervaart. Er zijn personen die merken dat er bij hoge korte snelle inspanningen sneller een vermoeidheid optreedt. Dit is te verklaren doordat het lichaam het snelst energie haalt uit koolhydraten in vergelijking met vetten. Echter verschilt dit ook per persoon en zijn er ook personen die het tegenovergestelde ervaren.

Ben je benieuwd of jouw manier van sporten samengaat met keto? Neem dan contact met ons of raadpleeg je huisarts.
Hoe kan ik weten of ik in ketose zit?
Wanneer je lichaam vet als hoofdbrandstof gebruikt in plaats van koolhydraten kan je stellen dat je in ketose staat bent. Maar hoe weet je dat?
De Ketobox levert ketostrips mee om tweemaal per week te meten hoe hoog je in je ketose zit. Dit kan je uitlezen door het aangegeven overtollige acetone dat uit je urine komt. Echter zijn er meerdere factoren die meespelen of je in ketose zit. Door een persoonlijk afgestemd eetplan af te nemen bij De Ketobox kan je deze zorg loslaten.
Hoe is de overgang naar mijn normale eetgewoontes na ketose?
Je zal jezelf moeten afvragen wat de reden is van het starten van ketose? Als de reden overtollig vetverlies is zal je de vraag moeten stellen of je wel terug wilt naar jouw oude “normale” eetgewoontes.

Er wordt gezegd dat ketose maar een tijdelijke oplossing is en waneer je hiermee stopt, je weer terug bij af bent. Enkele factoren zorgen ervoor dat dit gebeurt. Wanneer je niet gecontroleerd koolhydraten gaat toevoegen vanuit je ketose stand of wanneer je erna weer terug gaat naar je oude patroon.

De Ketobox levert in het eetplan een formule en goede uitleg hoe je gebalanceerd zonder een terugslag je lichaam weer uit ketose haalt en koolhydraat als hoofdbrandstof gaat gebruiken. Daarnaast is er een na-traject afneembaar. In dit traject ga je in een periode van enkele weken van keto naar koolhydraat arm. Dit traject zal begeleid en onderbouwd worden in het eetplan van De Ketobox zodat je zelf in staat bent erna zelfstandig door mee te gaan.
Het resultaat van keto

De succesverhalen

Joëlle
-17 kg afgevallen
-26 cm omtrek
Joey
-8.4 kg afgevallen
-9 cm omtrek
Rowan
-6 kg afgevallen
-9 cm omtrek
De Ketobox logo z+w
De Ketobox 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | De Ketobox is een label van PTMike